عنوان کتاب: قدرت کوچینگ مثبتگرا (سال ۲۰۱۹)
نام نویسنده:
خلاصه: کتابهای کوچینگ اغلب بر روشها و شیوههای مختلف کوچینگ تمرکز میکنند، اما تمام این روشها و شیوهها به نتابج مطلوب ختم نمیشوند. زمانی که طرزفکری مثبت داشته باشید، خواهید توانست موقعیتهای رشد و پیشرفت بیشتری را رصد کنید. کوچینگ سرمایهگذاری بر دیگران نیست، بلکه سرمایهگذاری روی خود است. زمانی که خود رشد کنید، خواهید توانست دیگران را هم رشد دهید. این کتاب درک شما را از کوچینگ بالاتر برده و باعث بروز نتایجی درخشان در کارتان میشود.

عنوان کتاب: کتاب کوچینگ: برای کوچهای خارقالعاده (سال ۲۰۱۷)
نام نویسنده:
خلاصه: این کتاب برای کوچهایی است که هر روز از خواب بیدار میشوند و با خود فکر میکنند چطور میتوانند به این حرفه جدید خدمت کنند. کوچی که میخواهد تغییری مثبت در جهان خلق کند و زندگی یا حرفه و کسبوکاری بینظیر برای مشتریانش خلق کند. کسی که میخواهد فراتر از کوچی خوب باشد: کوچ خارقالعاده.
این کتاب به شما میآموزد چطور در سه مرحله تبدیل به کوچی خارقالعاده شوید: با تغییر خودتان، روشتان و کسبوکارتان. اگر تازه وارد این حرفه شدهاید، این استراتژیهای شخصی و کاری را بهکار بگیرید تا از تنگناها و ترسهای این کار عبور کنید و پیوسته نتایجی تحولآفرین برای مشتریانتان بیافرینید.
از ابزارها و روشهای قدرتمند این کتاب استفاده کنید و مهارتهای درونی خود را پرورش دهید و به عنوان کوچی خارقالعاده شناخته شوید!

عنوان کتاب: کوچینگ عملکرد (سال ۲۰۱۷)
نام نویسنده:
خلاصه: کتابی پرفروش در سطح بینالمللی که مدل تاثیرگذار «رشد» را در حرفه کوچینگ معرفی کرده است. این کتاب شرح میدهد چرا توانمند کردن افراد و رساندن آنها به بهترین سطح تواناییشان کلید راهیابی به بهرهوری، رشد و مشارکت است. فرهنگ معناآفرین کوچینگ این پتانسیل را دارد که بخشی از فرهنگ سازمان و کارمندانش شود و هر دوی آنها را در مسیر موفقیت طولانیمدت قرار دهد.این کتاب که چندین بار ویرایش شده و آخرین ویرایش آن مربوط به سال ۲۰۱۷ است، از تاثیرگذارترین کتابهای مدیریت و کوچینگ است و شامل مثالهای شرکتی، تمرینهای عملی و مکالمات و سوالهای کوچینگ است.

عنوان کتاب: مقدمهای بر کوچینگ و مشاورهی مسیرشغلی (سال ۲۰۱۶)
نام نویسنده:
خلاصه: کتابی بسیار کاربردی برای کسانی که در زمینهی کوچینگ کارراهه و مسیرشغلی فعال هستند تا بتوانند در خلال مشاورههای مسیرشغلی خود به مراجعان، آنها را در معرض تجربیات و موقیتهای گوناگون قرار دهند و تکنیکها و مهارتهای کلیدی که بدانها نیاز خواهند داشت، آموزش دهند. این کتاب با تمرکز بر مسائل حرفهای از جمله تکنولوژیهای دیجیتال معاصر، موارد واقعی و جالبی را بررسی و سوالاتی اساسی مطرح میکند.

عنوان کتاب: مربی طرز فکر رشدمحور (سال ۲۰۱۶)
نام نویسنده:
خلاصه: این کتاب توسط معلمان و برای معلمان طراحی شده است تا توانمندیهای بالقوه دانشآموزان را شکوفا سازند و در تدریس خود نوآوری و خلاقیت داشته باشند و ابزارهایی نظیر برنامه ماهبهماه و… را در اختیارتان میگذارد.

عنوان کتاب: طرز فکر مربیگری (سال ۲۰۱۵)
نام نویسنده: Chad W. Hall
خلاصه: مانع در کاری که میکنید نیست، بلکه در طرز تفکر است. در این کتاب کوتاه چاد هال به طرز تفکر خاص مربیان اشاره کرده و ۸ موردی را بیان کرده که باید مربیان در تفکر خود لحاظ کنند تا از کار خود نتایج عالی بگیرند.

عنوان کتاب: مربی پنجدقیقهای (سال ۲۰۱۲)
نام نویسنده: Lynne Cooper
خلاصه: این کتاب راهحلی عملی و گامبهگام برای بهبود عملکرد در سازمان ارائه میکند. کتاب برای رهبران، مدیران و ناظران پروژهها طراحی شده و اصول مربیگری را تشریح میکند.

عنوان کتاب: مربیگری چالشبرانگیز (سال ۲۰۱۲)
نام نویسنده: John Blakey
خلاصه: این کتاب دعوتی است به فرا رفتن از مرزهای رایج و مرسوم مربیگری. نویسندگان کتاب تجربه متنوع و وسیعی در زمینه مربیگری داشتهاند و بر اساس این تجربه، ابزارهایی جدید برای رهبران و تیمهایشان پیشنهاد کردهاند.

عنوان کتاب: قلب مربیگری (سال ۲۰۱۲)
نام نویسنده: Thomas G. Crane
خلاصه: این کتاب ابزارهایی به رهبران و تیمها پیشنهاد میکند تا زبان و قوانینی مشترک پیدا کنند و رویکردی توسعهپذیر اختیار کنند و به سازمانی دست یابند که غنی از بازخورد و دارای کارآیی بالاست. برای رسیدن به این حالت نیاز به مربیگری از پایین، بالا و طرفین است.

عنوان کتاب: مربیگری اجرایی تحولآفرین (سال ۲۰۱۲)
نام نویسنده: Ted M. Middelberg
خلاصه: سیستمی که تد میدلبرگ در این کتاب معرفی کرده، بر پایه فرایندی متمرکز بر هدف بنا شده که به مربیان امکان ایجاد و حفظ تغییرات اساسی پایدار را میدهد. با ایجاد روابط و گرفتن بازخورد باکیفیت از همکاران، روش تحولآفرین برای مربیانی طراحی شده که در سطح اجرایی فعالیت میکنند.

عنوان کتاب: کوچینگ زنان برای رهبری (سال ۲۰۱۱)
نام نویسنده: Averil Leimon
خلاصه: این کتاب میپرسد چرا در قرن بیستویکم تعداد زنانی که در نقش رهبری قرار دارند اینقدر در مقایسه با مردان کم است؟
کتاب رویکرد کوچینگی برای زنان ارائه میکند که نه تنها قابل اجراست، بلکه برای حمایت از زنان در مسیرهای شغلی مدیریتی ضروری است.
با خواندن این کتاب یاد میگیرید:
– چطور کسبوکار زنان را کوچ کنید.
– در هر مرحله از مسیر شغلی چه کوچینگی لازم است.
– تحقیقات آکادمیک نشان میدهد رهبران زن برای موفقیت به چه چیز نیاز دارند.
– مصاحبههای روشنگر با زنانی که الگوی رهبری هستند.
– ابزارها و تکنیکهای خاص برای یک برنامه کوچینگ متناسب با زنان شاغل.

عنوان کتاب: کوچینگ تیمهای چابک (سال ۲۰۱۰)
نام نویسنده: Lyssa Adkins
خلاصه: کوچ چابک میتواند به تیمها کمک کند خود را از نو سازماندهی کنند و در خلق محصولاتی برتر چابک باشند. هر روز بیشتر از دیروز از اسکراممسترها و مدیران پروژه خواسته میشود که تیمهایی چابک را هدایت کنند و بدانند کی باید وارد حیطهای بشوند و کی باید پا پس بکشند. برای تغییر از ذهنیت «دستور دادن و کنترل» و رسیدن به تیمی چابک طرز فکری کاملا جدید لازم است.
در کتاب «کوچینگ تیمهای چابک» یاد میگیرید:
– چطور میتوانید کوچ چابک باشید.
– در نقشهای کوچ چابک، مسلط ظاهر شوید: معلم، مربی، حلال مشکل، رافع تناقض و کوچ عملکرد
– خلق محیطی برای پرورش تیمهای خودساخته و با عملکرد بالا
– تحول سبک رهبری خودتان همزمان با رشد و تغییرات تیم
– همکاری با تیم و عدم سلطهجویی
– فهم شکست در کوچینگتان، جبران آن و رسیدن به موفقیت
– بهرهبرداری بهینه از مسیر شخصی کوچینگ چابکتان
